Ulica grada Vukovara 284B, 10000 Zagreb, Hrvatska | +385. 1. 2430 700 | info@inter-solutio.hr

  • Hrvatski
  • English

IT konzalting


Naše osoblje radi samo u IT industriji, to je ono što znamo, to je ono što radimo!
Možete očekivati jasan, iskren i nepristran savjet od bilo kojeg od naših posebno obučenih IT konzultanata. Jedna od ključnih stvari koje radimo na početku je jasno definiran cilj i put do njega.

Uz dugogodišnje iskustvo s različitim proizvođačima i pružateljima IT rješenja, Inter Solutio može razviti rješenje za Vašu tvrtku koja može pomoći vašem poslovanju te postići veću fleksibilnost i manje glavobolje, a sve to po nižoj cijeni.

 

Želite rješenje, a ne gomilu problema.

Vrlo dobro poznajete situaciju. Vaše poslovanje ima određeni problem, a Vi pretpostavljate da tehnologija može dati odgovor, ali niste sigurni kako. Još gore, niste sigurni komu se treba obratiti, da bi dobili odgovor.
Ako vam je ovo gore poznato, Vi ste vjerojatno među tvrtkama koja bi mogla imati koristi od nas, jer smo vodeći u klasi IT konzultantskih usluga. Rješenje može biti vrlo jednostavno ili vrlo sofisticirano, od osnovne IT podrške, pa sve do servisiranja servera, zamjene ili redizajna mreže.

   

Uvjerite se - Obratite nam se!

Započnite rješavanje Vaših IT i ICT  problema već danas.


Konzalting je skup, zar ne? Pogrešno.

Inicijalni sastanak je potpuno besplatan. To je vaš prvi korak u poboljšanju poslovanja. Postoje razlozi zašto vaš posao obavljate manje efikasno. Iskoristite pravu pomoć kada Vam je najpotrebnija.


Bez obzira na industriju ili sektor, možemo Vam pomoći.

Da li se radi o tržištima različite veličine, raznolikih ponuda i potražnje. Naš tim je vrlo iskusan u ponudi rješenja za gotovo svaki ICT posao, problem i projekt.

 

Nazovite nas na +385.1.2430.700 ili nas kontaktirajte preko našeg kontakt obrasca.

Možete se osloniti na nas da budemo vaš izbor za „high-tech“ IT podršku.